SPECIALISTI IN A 5-A FATADA DE PESTE 20 DE ANI

Triunion

Montaj Profesional Triunion

  • Tigle metalice
  • Sisteme invelitori
  • Profile speciale de inchidere si izolatie
  • Tigle de beton si ceramica
  • Cosuri de fum
  • Izolatii terase
  • Ferestre, scari mansarda
  • Usi de garaj

Parteneri Triunion Constanta

KME

KME produce cupru pentru acoperisuri si fatade, cu numele de marca TECU. Cuprul TECU este usor de prelucrat si deosebit de durabil, fiind disponibil in mai multe variante, cum ar fi roscatul clasic, maroniul pre-oxidat sau verdele pre-patinat. Suprafata naturala a cuprului se recomanda pentru combinarea cu alte materiale de constructii. Impreuna cu numeroasele sisteme TECU, arhitectilor moderni li se ofera oportunitatea de a crea solutii interesante pentru design-uri unice.

Bramac

Spune-i acoperisului pe nume: Bramac. Pentru ca Bramac este ofertantul nr. 1 in solutii complete pentru acoperisuri inclinate. Bramac ofera sisteme de invelitori complete de la A la Z.

Tondach

La noi veti vedea foarte rar acoperisuri luate de vant sau uragane, ca in alte tari. Rezistenta acoperisurilor cu panta abrupta este evidentiata si printr-o constructie solida pe intreg ansamblul ei. Chiar si producerea daunelor mici sau foarte mici ale acoperisului la aparitia unei furtuni pot fi evitate astazi prin masuri tehnice suplimentare, ca de exemplu fixarea tiglelor.

Gerard

During the early 20th century Shingles were the most widely used roofing material. The overlapping tiles were originally crafted as small panels from cedar or terracotta. The Gerard Shingle has recreated three-dimensional shingles from 21st century materials and technology, coated with blends of natural stone chip.

Tegola

TRIUNION, in parteneriat cu TEGOLA ROMANIA, furnizeaza o gama completa de tigle bituminoase. Tegola România este asociatul firmei Tegola Canadese, producător Italian ce furnizează peste 51% din totalul ţiglelor bituminoase din Europa, regăsindu-se în ierarhia primilor producători mondiali.

Velux

Garantie - Ferestrele VELUX va ofera accesul la lumina naturala, aerul proaspat si privelistea deosebita a imprejurimilor, protejandu-va in acelasi timp de ploaie, vant, zapada si soarele arzator. Va sunt aproape si va protejeaza intregul an, fara a necesita prea multa atentie sau ingrijire. Aceasta este garantia VELUX.

Fakro

Confortul dar si frumusetea mansardelor de astazi sunt date de folosirea ferestrelor de mansarda . Ca urmare a acestui fapt , segmentul ferestrele de mansarda , pentru ca despre ele vorbim , a inregistrat o crestere insemnata la nivel national iar FAKRO in mod evident ( o crestere de aproape 300% in 2005 fata de 2003).

schiedel

Schiedel ofera solutii avantajoase pentru asigurarea confortului in toate locuintele. Fiind cei mai performanti in domeniul tehnicii evacuarii fumului si a gazelor de ardere, indiferent de tipul sursei de caldura, asiguram produse pentru constructii noi precum si pentru reabilitarea cosurilor de fum vechi, inclusiv consultanta tehnica de specialitate aferenta.

horman

Alegand aceste usi pentru garaje, alegeti know-how-ul Hormann cu o experienta de decenii in constructia de usi. Usile sectionale Hormann se remarca prin calitatea materialelor si a executiei, o dimensiune maxima a confortului de manevrare si a sigurantei de functionare. Noi garantam pentru aceasta cu renumele pe care il avem.

tricolor svg

Contact

Adresa: Str. Anton Pann, Nr. 13
Cod - 900250;
Localitate:Constanta, Romania;
Mobil: 0721-203.545 | 0723-397.180
E-mail: contact@triunion.ro

TRIUNION

Triunion
tricolor svg

TRIUNION © 2005 - 2024 -  Logo Nemesis