SPECIALISTI IN A 5-A FATADA DE 20 ANI

Triunion

Montaj Profesional Triunion

 • Tigle metalice
 • Sisteme invelitori
 • Profile speciale de inchidere si izolatie
 • Tigle de beton si ceramica
 • Cosuri de fum
 • Izolatii terase
 • Ferestre, scari mansarda
 • Usi de garaj
fakro

Frako - siguranta este principala noastra preocupare Atât modul de fabricaţie cât structura ferestrelor de mansardă FAKRO au fost testate de experţi independenţi ai serviciului de testare a calităţii TÜV SÜD, apoi marcate cu însemnul TÜV SÜD. Informaţii detaliate şi certificatul ataşat.

Ferestre de mansardă respectiv ferestre de acoperiș. Prețuri

Certificatul TÜV SÜD

fakro

Sentimentul de securitate este una dintre nevoile primare ale oricărei fiinţe umane. Vrem să ne simţim în siguranţă pe stradă, când călătorim, în timpul evenimentelor organizate şi, bineînteles, ne intereseaza cel mai mult siguranţa în propriile case. Niciunul dintre noi, conştient, nu ar cumpăra un produs care i-ar putea pune în pericol siguranţa. Ferestrele de mansardă sunt un produs specific, instalat în structura acoperişului, prin urmare trebuie să asigure (pe lângă funcţiile de iluminare şi de ventilare) atât siguranţa utilizatorilor, protecţie împotriva efracţiei cât şi protecţie împotriva căderilor accidentale în tipul lucrărilor efectuate la acoperiş. Căderile accidentale sunt o ameninţare imperceptibilă dar, conform statisticilor din SUA, pe durata unui an, 23 de persoane au murit în acest fel. FAKRO are în vedere siguranţa clienţilor săi, introducând gemurile securizate ca echipament standard pentru fereastrele de mansardă. Până acum a fost dificilă evaluarea în mod oficial a siguranţei produselor. În prezent, este foarte simplu deoarece, la 1 februarie 2007, a fost implementat un standard armonizat pentru ferestre şi uşi în întreaga Europa EN 14351-1. Este alcatuită din norma standard 13049, care se referă la ferestrele de mansardă şi face posibilă definirea exactă a nivelului de siguranţă. Standardul îl determină cele 5 clase de siguranţă care se referă la căderea pe fereastră a unui corp cu greutatea de 50 kg, de la o anumită înălţime.

FAKRO este prima companie care a introdus pe piaţă o ofertă completă de ferestre de mansardă care au clasa de siguranţă minim III.

fakro

În acoperişuri cu panta mai mică de 30°, FAKRO recomandă instalarea ferestrelor de mansardă care satisfac cel puţin clasa III de siguranţă. Un hornar sau o persoană care montează o antenă pe acoperiş nu va cădea în interior în cazul în care va păşi pe cercevea. Aceasta dă garanţia ultilizarii în siguranţă a clădirii. În ziua de azi se aude de tot mai multe spargeri prin efracţie în apartamente şi case. Creşterea averii populaţiei în zilele noastre se reflectă prin produsele de mobilier şi obiecte din ce în ce mai valoroase aflate în casele oamenilor. Prin urmare, dorinţa de a proteja aceste bunuri valoroase este firească. Proprietarii de clădiri investesc în sisteme anti-furt care asigură tâmplăria verticală, dar uită frecvent de ferestrele de acoperiş. Statisticile sunt alarmante şi dovedesc faptul că efracţia se produce tot mai des prin ferestrele de mansardă.

Pentru a limita numărul efracţiilor prin ferestrele de mansardă, compania FAKRO a introdus sistemul inovator topSafe de consolidare a structurii şi feroneriei ferestrelor sale de mansardă.

Principalele caracteristici ale sistemului topSafe sunt:

 • Soluţii inovatoare de ramforsare a balamalelor
 • Şuruburile mai lungi şi mai groase sunt orientate astfel încât să prevină la maxim ruperea balamalelor şi smulgerea cercevelei,
 • Profil metalic care întăreşte încuietoarea ferestrei..
fakro

Ferestrele fabricate în sistem topSafe au o rezistenţă sporită la posibilele tentative de efracţie. Ferestrele de mansardă FAKRO nu se pot deschide cu uşurinţă. De exemplu, apăsarea energică cu piciorul a părţii superioare externe a ferestrei nu va duce la deschiderea cercevelei sau ruperea balamalelor. Puteţi dormi liniştit ştiind că, p acoperişul dumneavoastră sunt montate cele mai sigure ferestre de mansardă - ferestrele FAKRO.

Solutii Fakro

solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux

Solutii Fakro

solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux
tricolor svg

Contact

Adresa: Str. Anton Pann, Nr. 13
Cod - 900250;
Localitate:Constanta, Romania;
Mobil: 0721-203.545 | 0723-397.180
E-mail: contact@triunion.ro

TRIUNION

Triunion
tricolor svg

TRIUNION © 2005 - 2023 -  Logo Nemesis