SPECIALISTI IN A 5-A FATADA DE PESTE 20 DE ANI

Triunion

Montaj Profesional Triunion

 • Tigle metalice
 • Sisteme invelitori
 • Profile speciale de inchidere si izolatie
 • Tigle de beton si ceramica
 • Cosuri de fum
 • Izolatii terase
 • Ferestre, scari mansarda
 • Usi de garaj

VELUX - calitate si inovatie din 1942

Ferestre de mansardă respectiv ferestre de acoperiș. Prețuri

VARA ANIVERSARA

VE(ventilatie)LUX(lumina)

Ventilare şi vedere la înălţimea optimă

Ventilarea naturală este metoda cu cel mai redus consum de energie pentru a asigura confortul termic şi un mediu sănătos în spaţiile interioare. Deschiderea originală a ferestrelor VELUX face posibilă optimizarea priveliştii de la mansardă. De la interior puteţi vedea nu doar cerul, ci şi curtea dvs. Ferestre inteligente

De mai bine de 30 de ani, VELUX a dezvoltat cea mai avansată gamă de ferestre de mansardă şi accesorii cu operare electrică. Toate produsele VELUX automatizate din generaţia nouă folosesc tehnologia io-homecontrol® bazată pe frecvenţe radio.

Lumina naturala si aer curat pentru o viata sanatoasa

Datorită poziţionării în planul înclinat al acoperişului, ferestrele de la mansardă VELUX aduc cu cel puţin 50% mai multă lumină naturală decât cele verticale. Oamenii petrec 90% din timp în interior iar o persoană consumă zilnic 15 kg de aer. De aceea, se recomandă să beneficiem din plin de lumină naturală şi de aer proaspăt pentru a fi mai eficienţi în tot ce facem şi pentru a ne bucura de sănătate pe termen lung.

Un proiect de casă cu mansardă reuşit din punct de vedere al iluminării presupune implicit ferestre de mansardă. Aşadar, aveţi în vedere:

 • Orientarea şi amplasarea eficientă a ferestrelor în raport cu punctele cardinale
 • Realizarea corectă a finisajelor interioare în jurul ferestrelor de mansardă

Sistemul Solar VELUX

Velux solar

este un sistem performant care poate fi folosit la foarte multe proiecte cu sau fără ferestre de mansardă VELUX, pentru producerea energiei pentru încălzirea apei calde menajere sau pentru încălzirea clădirilor, atât pentru locuinţe individuale, cât şi pentru piscine, restaurante, pensiuni etc.

Velux solar

Sistemele solare VELUX sunt instalaţii cu circulaţie forţată, de două tipuri:

 • Sisteme solare pentru apă caldă. Furnizează până la 75%din necesarul de energie pentru realizarea apei calde menajere
 • Sisteme solare pentru apă caldă şi aport la încalzire. Furnizează până la 75%din necesarul de energie pentru realizarea apei calde menajere şi până la 35% din necesarul anual de energie pentru încălzirea clădirii.

Avantaje:

 • funcţionează pe tot parcursul anului
 • nu necesită golirea circuitului
 • circuit închis cu agent termic primar, separat de circuitul cu apă caldă menajeră
 • se pot seta parametrii de funcţionare în funcţie de preferinţele utilizatorilor

Sistemele solare VELUX sunt sisteme sigure, certificate Keymark, având aceeaşi calitate demonstrată ca şi ferestrele de mansardă VELUX.
De ce Sisteme Solare VELUX?
Suprafaţă piramidală - Inovaţia VELUX pentru eficienţă maximă

Velux solar

Placa din cupru cu reflexivitate scăzută a panourilor solare VELUX are o profilaţie piramidală concavă care captează razele soarelui venite din orice direcţie, concentrând energia solară şi menţinând-o în cadrul panoului. Asigură un randament energetic foarte bun în tot timpul anului.

Calitate desăvârşită

Sistemele solare VELUX sunt sisteme sigure, certificate Keymark, având aceeaşi calitate demonstrată de ferestrele de mansardă VELUX.

Integrare perfectă în acoperiş

Panourile solare sunt concepute pentru a se încadra discret în acoperiş, putând fi instalate şi în combinaţie cu ferestre de mansardă de aceeaşi lăţime sau înălţime.

Economie

Singurele costuri de funcţionare asociate cu sistemele termice solare sunt cele ale electricităţii utilizate de sistemul de control şi pompă, care este de aproximativ 80 kWh anual, adică mai puţin decât consumul anual normal al unui bec economic cu puterea de 100W. Sistemele solare au costuri minime de întreţinere.

Protecţie pentru mediul înconjurător

Instalând sistemele solare VELUX puteţi avea propria contribuţie la atingerea obiectivului global de reducere cu 20% a emisiilor de carbon până în anul 2018, deoarece acestea furnizează până la 75% din necesarul de energie termică pentru realizarea apei calde menajere şi până la 35% din necesarul anual de energie termică pentru încălzirea locuinţelor.

Energia regenerabilă este obţinută din resurse naturale precum soare, vânt, ploaie, căldură geotermală, cu alte cuvinte din resurse infinite de energie, regenerabile.

SOLUTII VELUX

solutii velux
solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux
solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux solutii velux
tricolor svg

Contact

Adresa: Str. Anton Pann, Nr. 13
Cod - 900250;
Localitate:Constanta, Romania;
Mobil: 0721-203.545 | 0723-397.180
E-mail: contact@triunion.ro

TRIUNION

Triunion
tricolor svg

TRIUNION © 2005 - 2024 -  Logo Nemesis